Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σάββατο, 25 Φεβ, 2017 - 00:00
Συμμετοχές αθλητών του Σ.Α.Τ. στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε2.

Με τέσσερις αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε2 της χρονιάς,που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τρίπολης από τις 24 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα ο Γκουντάνης Βασίλης βρίσκεται στο Νο 69 της πανελλήνιας κατάταξης και θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας των αγοριών κάτω των 12 ετών.

Η Μητροπούλου Νανά βρίσκεται στο Νο 87 της πανελλήνιας κατάταξης και θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας των κοριτσιών κάτω των 12 ετών.

Η Καλτεζιώτη Ελένη βρίσκεται στο Νο 189 της πανελλήνιας κατάταξης και θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό της κατηγορίας των κοριτσιών κάτω των 14 ετών διεκδικώντας μια θέση στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας της.

Η Μπούζου Ελεάννα βρίσκεται στο Νο 188 της πανελλήνιας κατάταξης και θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό της κατηγορίας των κοριτσιών κάτω των 12 ετών όπου επίσης θα διεκδικήσει μια θέση στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας της.

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι προπονητές Χάρης Ξαγάς και Γιάννης Μυλωνάς εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Σ.Α. Τρίπολης.

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο