Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Πέμπτη, 2 Μάρ, 2017 - 11:11
Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. στην Τεγέα.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες τένις , για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών (U16), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στην Τεγέα Αρκαδίας, με την διεξαγωγή των τελικών στα μονά και διπλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Πανελλήνιους αγώνες τένις έλαβαν μέρος περισσότεροι από τριακόσιοι (300) αθλητές, ανάμεσα τους οι καλύτεροι αθλητές, τα αστέρια του μέλλοντος στο Ελληνικό Τένις.

Οι αγώνες διήρκησαν πέντε (5) ημέρες, από τις 24 έως τις 1 Μαρτίου 2017 και περιλαμβάνονται στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και είναι βαθμολογούμενοι για τους αθλητές.

Η επιλογή του Σ.Α.Τ. από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, έγινε με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη του αθλήματος του Τένις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Αρκαδία διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Τις απονομές των επάθλων στους νικητές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπύρος Βρέντας, ο πρόεδρος του Σ.Α.Τ. Αθανάσιος Αργειτάκης, ο γραμματέας του Σ.Α.Τ. Πέτρος Καλτεζιώτης και ο π. Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο