Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 26 Απρ, 2017 - 08:37
Ολοκληρώθηκε το 3ο Πρωτάθλημα "ΦΙΛΙΑ"

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 23/4 στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ στην Τεγέα, το 3ο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών "ΦΙΛΙΑ" με τη διεξαγωγή του τελικού των Ανδρών ανάμεσα στους Νικολόπουλο Χρήστο και Καρούτζο Στέφανο.

 

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρεβρέθηκαν χθες το απόγευμα στα γήπεδα του Σ.Α.Τ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των δύο πολύ καλών παικτών. Ειδικά στο 2ο σετ, όπου ο Καρούτζος Στέφανος ήταν κοντά στην ανατροπή για να το κερδίσει και να οδηγηθούν οι δύο παίκτες στο 3ο και καθοριστικό (βρέθηκε στο 4-4) η εμπειρία του Νικολόπουλου Χρήστου επικράτησε και τον οδήγησε στην κατάκτησή του και τελικά στη νίκη με 2-0 (60, 6-4) αυτού του "μαραθώνιου" τουρνουά.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου Ξαγάς Χάρης και Μυλωνάς Γιάννης, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στο 3ο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών "ΦΙΛΙΑ" και να τους συγχαρούν για την αγωνιστικότητα , το ήθος και τις όμορφες στιγμές που μας χάρησαν στα πολύ δυνατά παιχνίδια που έγιναν στη διάρκειά του.

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν και σύντομα να ανταμώσουμε για το 4ο τουρνουά "ΦΙΛΙΑ".

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο