Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 26 Απρ, 2017 - 08:42
Φιλικοί αγώνες με την Κόρινθο

Την Κυριακή 2/4 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των ενήλικων αθλητών του Σ.Α.Τ. και των αντίστοιχων αθλητών του συλλόγου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ tennis academy" από την Κόρινθο.

 

Οι αθλητές γνωρίστηκαν, διασκέδασαν και έπαιξαν τένις για κάτι παραπάνω από 4 ώρες με τη συνδρομή και του εξαιρετικού καιρού που επικρατούσε το Σαββατοκύριακο. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν τα διαφορετικά επίπεδα παικτών (ανδρών & γυναικών) που υπήρχαν, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να συναγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με διαφορετικούς παίκτες. Έγιναν πολλοί αγώνες τόσο μονών όσο και διπλών και οι παίκτες απόλαυσαν μια γεμάτη τενιστική Κυριακή.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ και η προπονητική ομάδα του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους Κορίνθιους φίλους για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση και εύχεται ανάλογες στιγμές στο μέλλον. Ήδη είναι υπό εξέλιξη η πραγματοποίηση δύο ακόμα φιλικών αγώνων τα ερχόμενα Σαββατοκύριακα του Μάη με συλλόγους από το Ναύπλιο και την Κόρινθο.

 

Stay tuned....weekend tennis is coming soon!!!!

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο