Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 3 Μάι, 2017 - 11:17
Σεμινάριο Διαιτησίας στον Σ.Α.Τ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πραγματοποίηση της σχολής Διαιτησίας το διήμερο 8 & 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ υπό την αιγίδα της ΣΤ' Ενωσης και του συλλόγου μας.

 

Ήταν ένα χορταστικό διήμερο που απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες. Πέραν των πτυχίων Level 1 του ITF National School που απέκτησαν μετά από γραπτές εξετάσεις οι συμμετέχοντες γέμισαν με γνώσεις και εμπειρίες καθώς στο σεμινάριο δίδαξαν οι κυρίες Ταμπόση Τερέζα (White Badge Referee-Chief of Official) και Βαβίτσα Πένυ (White Badge Referee-Chair Umpire). Οι ανωτέρω κυρίες έχουν εκπροσωπίσει την Ελλάδα σε μεγάλες διοργανώσεις τόσο στο εξωτερικό (διεθνείς αγώνες, Davis Cup) όσο και σε εγχώριους αγώνες (Πανελλήνια πρωταθλήματα) και η εμπειρία τους είναι αδιαμφισβήτητη.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως τη σχολή Διαιτησίας παρακολούθησαν περίπου 20 άτομα δύο εκ των οποίων είναι και αθλητές του Σ.Α.Τ. Συγχαρητήρια λοιπόν στους Καλτεζιώτη Αλέξανδρο και Τριανταφυλλόπουλο Τριαντάφυλλο για την απόκτηση του πτυχίου τους.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ θέλει να ευχαριστήσει τη ΣΤ' Ενωση για την επιλογή του συλλόγου να πραγματοποιηθεί αυτό το σεμινάριο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και αισιοδοξεί και εύχεται να αναλάβει και στο μέλλον ανάλογα γεγονότα μιας και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

 

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες για την απόκτηση του πρώτου πτυχίου Διαιτησίας και ευχή μας είναι να δούμε στα επερχόμενα τουρνουά του συλλόγου μας τους νέους Διαιτητές να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον.

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο