Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 26 Απρ, 2017 - 09:28
2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα δημοτικά γήπεδα τένις από την Α.Ε.Κ Τρίπολης το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Το παρόν έδωσε για ακόμα μία διοργάνωση ο Σ.Α.Τ με αρκετούς μικρούς αθλητές τόσο στο κόκκινο επίπεδο όσο και στο πράσινο.

 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πολλά παιδιά από τους όμορους νομούς και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό οι μικροί αθλητές έπαιξαν και διασκέδασαν για παραπάνω από 2 ώρες.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πράσινο επίπεδο συμμετείχαν για πρώτη τους φορά δύο αθλητές του συλλόγου μας, οι Αγγελόπουλος Δημήτρης και Αργειτάκης Γιώργος. Η πρώτη τους συμμετοχή κρίθηκε πολύ καλή. Η αγωνιστική τους παρουσία και συμπεριφορά άφησε εξαιρετικά δείγματα για το μέλλον και τους γέμισε με τις απαραίτητες εμπειρίες.

 

Στο κόκκινο επίπεδο συμμετείχαν οι αθλητές Αθανασίου Μαρία, Μπούζος Γιάννης, Ψυροπούλου Μαρία, Τζιντή Κωνσταντίνα και Καμπισιούλη Χριστίνα οι οποίοι στο τέλος βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους και την εξαιρετική παρουσία που είχαν καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου Ξαγάς Χάρης και Μυλωνάς Γιάννης θέλουν να συγχαρούν τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και συνολική παρουσία τους στο πρωτάθλημα και τους εύχονται καλή επιτυχία στα επερχόμενα τουρνουά της σεζόν.

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο