Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Παρασκευή, 5 Μάι, 2017 - 11:02
Επιτυχιών συνέχεια για την αγωνιστική ομάδα του Σ.Α.Τ

Με το εν τρίτο του αγωνιστικού προγραμματισμού της ΣΤ' Ένωσης για το 2017 να έχει ολοκληρωθεί, οι εντυπώσεις και τα αποτελέσματα που φέρνουν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Σ.Α.Τ σε κάθε τους συμμετοχή στους περιφερειακούς, πανελλαδικούς και όχι μόνο αγώνες κρίνονται ως απόλυτα πετυχημένα και αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα για το άμεσο μέλλον.

 

Η περασμένη χρονιά ήταν καθοριστική για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Η σκληρή και στοχευμένη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου από τον προπονητή τους Ξαγά Χάρη αποδίδει σιγά σιγά καρπούς και τη φετινή χρονιά τα αποτελέσματα που φέρνουν οι αθλητές του Σ.Α.Τ έρχονται να επιβεβαιώσουν την από κοινού καλή συνεργασία που υπάρχει στο αγωνιστικό τμήμα.

 

Αξίζει να αναφερθούν μερικά από τα επιτεύγματα των αθλητών μας καθώς και οι επόμενοι προς επίτευξη στόχοι που έχουν μπει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για το 2017. Πιο συγκεκριμένα:

 

Η Καλτεζιώτη Ελένη που ξεκίνησε τη σεζόν το Φλεβάρη στο 1ο Ε3 που διεξήχθη στην Πάτρα και συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία κάτω των 14ων (καθώς είναι από τις μικρές της κατηγορίας) έφτασε μέχρι τις 8 χάνοντας από τη μετέπειτα φιναλίστ Κάλλιστρου Ε. Στη συνέχεια έλαβε μέρος στο 1ο Πανελλαδικό Ε2, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ, φτάνοντας μέχρι τις 32 μετά από δύο νίκες στους προκριματικούς αγώνες που έδωσε τις προηγούμενες μέρες. Σειρά είχε το 2ο Ε3 κάτω των 14ων που έγινε στο Ρίο όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Στο 3ο Ε3 που έγινε στην Καλαμάτα συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη κατηγορία κάτω των 16 ετών αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξε στο γήπεδο και φτάνοντας μέχρι τις 8. Τελευταίο τουρνουά που έλαβε μέρος μέχρι το επόμενο ήταν στο Άργος για το 4ο Ε3 κάτω των 14ων. Εκεί έδωσε πολύ δυνατά παιχνίδια φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Αυτή τη στιγμή με την τελευταία βαθμολογία της ΣΤ' Ένωσης η αθλήτριά μας βρίσκεται στο Νο.3 της Πελοποννήσου και Νο. 85 στην Ελλάδα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών. Επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή της στο 6ο Ε3 κάτω των 14 ετών στην Κόρινθο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

Η Μητροπούλου Αθανασία που ξεκίνησε και αυτή την αγωνιστική σεζόν από την Πάτρα και το 1ο Ε3 έφτασε μέχρι το γύρο των 16. Στο 1ο Ε2 της χρονιάς που έγινε στην Τρίπολη η αθλήτριά μας έφτασε και πάλι μέχρι τις 16 παίζοντας καλό τένις εντός έδρας. Επόμενος σταθμός των αγωνιστικών υποχρεώσεών της ήταν το 3ο Ε3 κάτω των 12 ετών στην Καλαμάτα όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά και αποδίδοντας πολύ καλό τένις κατά διαστήματα. Στο 4ο Ε3 κάτω των 14ων ετών που έγινε στο Άργος έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στον πρώτο της τελικό (σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία) ωστόσο μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ με τη Δελή Μαρία, αρκέστηκε στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τελευταία και πιο πρόσφατη παρουσία για την αθλήτρια του Σ.Α.Τ ήταν το 5ο Ε3 κάτω των 12 ετών που διεξήχθη στη "Νίκη Πατρών", όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά χάνοντας από το Νο.1 του ταμπλό Ζούγρα Ισμήνη, παίζοντας όμως πολύ δυνατά ένα αμφίρροπο ματς που τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα στην Πάτρα η αθλήτριά μας βρίσκεται στο Νο.4 της Πελοποννήσου και Νο.54 στην Ελλάδα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Επόμενοι αγώνες για τη Νανά είναι το 6ο Ε3 κάτω των 14 ετών που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο.

 

Η Μπούζου Ελεάνα συμμετείχε και αυτή στο 1ο Ε3 της χρονιάς στην Πάτρα όπου ηττήθηκε από τη συναθλήτριά της Μητροπούλου Νανά σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι και για τις δύο παίκτριες και έτσι αποκλείστηκε από τον 1ο πρώτο γύρο του τουρνουά στις 32. Στο 1ο Πανελλαδικό Ε2 που έγινε στον Σ.Α.Τ και αποτέλεσε και την πρώτη μεγάλη της συμμετοχή η Ελεάνα δεν κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Παρά την εύκολη νίκη της στον 1ο προκριματικό αγώνα, ηττήθηκε στο 2ο της παιχνίδι από την Παπαλάμπρου από το Πόρτο Ράφτη και έτσι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί σε κυρίως ταμπλό πανελλαδικής διοργάνωσης. Οι εμπειρίες που απέκτησε όμως την βοήθησαν στα επόμενα περιφερειακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης να έχει μια πολύ καλή παρουσία και να κάνει κάποιες καλές νίκες που θα της δώσουν και την απαραίτητη ώθηση για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Στην Καλαμάτα έφτασε μέχρι τις 16 καλύτερες αθλήτριες, στο Άργος παίζοντας στα 14αρια κορίτσια για πρώτη φορά έχασε δύσκολα στον πρώτο της αγώνα στο γύρο των 32, στην Πάτρα έφτασε μέχρι τις 16. Η Ελεάνα μετά και τους τελευταίους αγώνες της Πάτρας βρίσκεται στο Νο. 11 της Πελοποννήσου και Νο.97 στην Ελλάδα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την αθλήτρια του Σ.Α.Τ είναι το 6ο Ε3 κάτω των 14 ετών στην Κόρινθο στις 6 & 7 Μάη.

 

Ο Γκουντάνης Βασίλης ξεκίνησε και αυτός τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του από την Πάτρα και το 1ο Ε3 της χρονιάς. Εκεί σε 32αρι ταμπλό ο αθλητής μας παίρνοντας δύο εύκολες νίκες έφτασε μέχρι τους 8 όπου τελικά έχασε από τον φιναλίστ Τούντα Μάριο. Στη συνέχεια έδωσε το παρόν στο 1ο Πανελλαδικό Ε2 τουρνουά που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ, όπου εκεί παίζοντας στο κυρίως ταμπλό έφτασε μέχρι τους 16 κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα του τον Λαμπρόπουλο Άγγελο αθλητή επίσης από την Τρίπολη. Επόμενος σταθμός για τον Βασίλη ήταν το Ε3 στην Καλαμάτα για κάτω των 12 ετών. Ο αθλητής τους Σ.Α.Τ έχοντας πολύ θετική παρουσία έφτασε και πάλι μέχρι τους 8 παίζοντας ωστόσο καλό τένις και όντας ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο κομμάτι των αγώνων του. Τελευταία αγωνιστική παρουσία για τον παίκτη μας ήταν το 5ο Ε3 στην Πάτρα όπου εκεί έφτασε μέχρι τους 16 και δεν κατάφερε να διακριθεί, αφού δε μπόρεσε να αποδόσει το επίπεδο τένις που πραγματικά μπορεί. Επόμενος στόχος για τον Βασίλη είναι το 6ο Ε3 στην Κόρινθο για κάτω των 14ων ετών. Ο αθλητής μας μετά και το τελευταίο Ε3 βρίσκεται στη βαθμολογία, στο Νο.13 στην Πελοπόννησο και Νο.77 στην Ελλάδα στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου Ξαγάς Χάρης και Μυλωνάς Γιάννης θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές για τις επιδόσεις στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις τους μέσα και έξω από τα γήπεδα και εύχονται καλά αποτελέσματα στο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

 

The future is yours....!!!!!

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο