Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 17 Μάι, 2017 - 09:07
3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών

Σε ακόμα ένα αγωνιστικό ραντεβού έδωσαν το παρόν οι μικροί αθλητές του Σ.Α.Τ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα στα πλαίσια του 3ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Junior.

 

Στο πράσινο επίπεδο έλαβαν μέρος οι αθλητές Αγγελόπουλος Δημήτρης και Μητρόπουλος Δημήτρης. Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω διοργάνωση ήταν η πρώτη και για τους δύο αθλητές σε αυτό το επίπεδο όντας οι μικροί της κατηγορίας. Οι δύο μικροί αθλητές του Σ.Α.Τ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Αγγελόπουλος Δημήτρης μάλιστα συμμετείχε στον τελικό του ταμπλό consolation που πλέον διεξάγεται με έπαθλο και έλαβε και το πρώτο του μετάλλιο ως φιναλίστ.

   

Στο κόκκινο επίπεδο όπου διεξήχθη την Κυριακή συμμετείχαν οι αθλήτριες του Σ.Α.Τ. Ψυρροπούλου Μαρία και Αποστολοπούλου Ελένη οι οποίες είχαν πολύ καλή παρουσία και επιβραβεύθηκαν στο τέλος με την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων τους.

 

Η Διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου Ξαγάς Χάρης και Μυλωνάς Γιάννης εύχονται καλή συνέχεια στις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις των μικρών αθλητών μας μέχρι και το τέλος Ιουλίου και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για τη συμπεριφορά τους εκτός γηπέδων. 

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο