Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σάββατο, 7 Οκτ, 2017 - 12:21
Το 4ο Τουρνουά "ΦΙΛΙΑ" ξεκινά

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το καθιερωμένο φθινοπωρινό τουρνουά του Σ.Α.Τ "ΦΙΛΙΑ" ξεκινά σε λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Πρόκειται για ένα εσωτερικό τουρνουά ανδρών-γυναικών που σκοπό έχει να φέρει πιο κοντά τους αθλητές μας, να γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και να τεστάρει ο κάθε αθλητής τις δυνάμεις του για τα τουρνουά που θα έρθουν στη συνέχεια της τρέχουσας τενιστικής σεζόν.

 

Ένα νέο ενδιαφέρον στοιχείο στο φετινό πρωτάθλημα "ΦΙΛΙΑ" θα είναι ο διαχωρισμός επιπέδων των παικτών, ούτως ώστε οι συμμετέχοντες να δώσουν παιχνίδια απέναντι σε ίδιας δυναμικότητας αντιπάλους και να ευχαριστηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τους αγώνες τους.

 

Επίσης στη φετινή διοργάνωση μια νέα προσθήκη θα είναι ο καταρτισμός των ομίλων με άντρες και γυναίκες μαζί στα ίδια group. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι όμιλοι θα είναι ίδιας δυναμικότητας και θα αποτελούνται τόσο από άντρες όσο και γυναίκες ίδιου επιπέδου ώστε να γίνουν ενδιαφέροντα ματς που δε γίνονται συνήθως στα τουρνουά και να δοκιμάσουν οι παίκτες τις δυνατότητές τους απέναντι και στο άλλο φύλο.

 

Μετά το πέρας των αγωνιστικών στους ομίλους, οι 2 πρώτοι από κάθε group θα περάσουν στη φάση knock out και θα δώσουν παιχνίδια μέχρι να βγει ο τελικός νικήτης κάθε επιπέδου. Περισσότερα θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το 4ο "ΦΙΛΙΑ" οι αθλητές τους Σ.Α.Τ μπορούν να απευθύνονται μέχρι και την Παρασκευή 13/10 στους προπονητές τους συλλόγου Ξαγά Χάρη (6976858699) και Μυλωνά Γιάννη (6987706338).

 

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί μια προσωρινή λίστα συμμετεχόντων και ενδεχομένως να δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής. Ετοιμαστείτε.....η δράση ξεκινά και πάλι!!!

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο