Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 11 Οκτ, 2017 - 12:37
E3 41 εβδομάδας για Αγόρια & Κορίτσια κάτω των 14ων ετών στον Σ.Α.Τ.

Η Στ’ Ένωση αθλητικών σωματείων αντισφαίρισης Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) ανακοινώνουν ότι θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. το ενωσιακό  βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ε3, 41ης εβδομάδας, για Αγόρια – Κορίτσια έως 14  ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και η βαθμολογία προσμετράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για την πανελλαδική κατάταξη των αθλητών της κατηγορίας αυτής.  Αποτελεί τιμή για τον Σ.Α.Τ. και σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Τρίπολη η ανάθεση περιφερειακών αγώνων αφού με αυτό τον τρόπο η πόλη μας γίνεται το σημείο αναφοράς σημαντικών αγώνων τένις πανελλαδικά και ταυτόχρονα ενισχύεται  ο αθλητικός τουρισμός με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.

 

Ο Σ.Α.Τ. θα εκπροσωπηθεί από τους αθλητές του Γκουντάνη Βασίλη, Καλτεζιώτη Ελένη, Μητροπούλου Νανά, Μπούζου Ελεάνα και Χουλιάρα Μελίνα. 

 

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν με τα παιδιά τους τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χαρούν τις συναρπαστικές στιγμές που προσφέρει το άθλημα του τένις.

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο