Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Δευτέρα, 16 Οκτ, 2017 - 12:58
Επιτυχημένο και το Ε3 κάτω των 14ων ετών στον Σ.Α.Τ

Με τη βοήθεια του εξαιρετικού καιρού το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15/10 ολοκληρώθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ το βαθμολογούμενο τουρνουά Ε3 41 βδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14ων ετών.

 

Ένα ακόμα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο σύλλογό μας σε συνεργασία με τη ΣΤ' Ένωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από πλευράς θεάματος και ποιότητας των αθλητών όσο και από τον προγραμματισμό των αγώνων και τη διοργάνωση συνολικά. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 50 καθώς ταξίδεψαν αθλητές από την Πάτρα καθώς επίσης και από τη Ζάκυνθο.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Βασιλοπούλου Γωγώ από το Α.Ο.Α Πατρών καθώς κέρδισε στον τελικό τη συναθλήτριά της Στράτη Γεωργιάννα από τον ίδιο όμιλο με σκορ 60, 46, 64.

Στην κατηγορία των αγοριών μετά από πολύωρη "μάχη" με αντίπαλο τον Γουβέλη Διονύση νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Σούλης Κωνσταντίνος του Ζακυνθινού Α.Ο.Α με σκορ 61, 61.

 

Η διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών τους στους αγώνες της Καλαμάτας που ακολουθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ε3 42 βδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών.

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο