Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τρίτη, 14 Νοέ, 2017 - 12:24
Διευκρινίσεις για το 4ο τουρνουά "ΦΙΛΙΑ"

Για τυχόν παρερμηνείες και απορίες ως προς το σύστημα διεξαγωγής, βαθμολόγησης και οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύπτει για το τουρνουά "ΦΙΛΙΑ" παρακάτω σας επισημαίνουμε μερικές σημαντικές πληροφορίες:

 

  • οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται 15' νωρίτερα από το προγραμματισμένο παιχνίδι τους στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα
  • οι συμμετέχοντες θα περνούν από τη γραμματεία να δηλώνουν την παρουσία τους, να πάρουν τις μπάλες του αγώνα και να εξοφλήσουν τη συμμετοχή τους
  • ο νικήτης του αγώνα θα επιστρέφει τις μπάλες στη γραμματεία και θα δηλώνει το σκορ
  • λόγω τις ιδιομορφίας του φετινού "ΦΙΛΙΑ" επεξηγούμε τα εξής: 
  1. το πρόγραμμα CHALLONGE που χρησιμοποιούμε για τη βαθμολόγηση και τον προγραμματισμό των αγώνων μετρά τις νίκες κάθε παίκτη, το ποσοστό των κερδισμένων σετ (στήλη 4), διαφορά κερδισμένων game από τον κάθε αντίπαλο (στήλη 3) και το σημαντικότερο τα κερδισμένα game κάθε παίκτη (στήλη 1). Η στήλη αυτή αναγράφει pts, εκεί όμως μετριούνται τα game που έχει κερδίσει συνολικά ο παίκτης στα ματς που έχει δώσει. Αυτό είναι και το κριτήριο για να περάσει κάποιος στη φάση knock out.
  2. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των τριών παικτών στις νίκες το σύστημα μετράει τα κερδισμένα game για να δούμε ποιος περνάει ως πρώτος και ποιος ως δεύτερος. Αν υπάρχει ισοβαθμία και στα game αυτός που περνάει στη επόμενη φάση είναι αυτός που στο μεταξύ τους παιχνίδι κέρδισε.
  3. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα μάθουν τον αντίπαλό τους ύστερα από κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους 16 των knock out ματς. Το ίδιο ισχύει και για τα δύο LEVEL παικτών.
  4. Όσα παιχνίδια οδηγούνται σε match tie break, τα συνολικά game που θα κερδίζουν οι παίκτες από αυτό θα είναι 3 game σαν bonus στο νικητή και 1 game σαν bonus στον ηττημένο με όποιο σκορ και αν λήξει. Αυτό δε θα φαίνεται στο πρόγραμμα με αυτό τον τρόπο (δηλαδή να προστεθούν τάδε game) οπότε διευκρινίζουμε πως αυτό θα το κάνει η οργανωτική επιτροπή.
  • τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

 

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο