Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 9 Μάι, 2018 - 22:05
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλαδικοί Αγώνες Τένις στην Τρίπολη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικοί αγώνες τένις, κατηγορίας Ε2, όπου συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) και του Smash Tripolis Tennis Club αντίστοιχα. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες περιλαμβάνονται στο ετήσιο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και οι αθλητές ανάλογα με την θέση που καταλαμβάνουν βαθμολογούνται αντίστοιχα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στους αγώνες να συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδος.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και φιλοξενίας των αθλητών και των συνοδών τους.

Περισσότεροι από τριακόσιοι αθλητές (300) μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων δήλωσαν συμμετοχή και αγωνίστηκαν στο τουρνουά. Σε αγωνιστικό επίπεδο, το θέαμα ήταν υψηλό και όσοι φίλοι του τένις παραβρέθηκαν στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες.

Η διοργάνωση σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων τένις την Τρίπολη, κατατάσσει την πόλη μας στις υποψήφιες πόλεις να αναλάβουν και στο μέλλον ανάλογους αγώνες που εκτός από την αγωνιστική τους σημασία, αναπτύσσουν τον αθλητικό τουρισμό και βοηθούν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Στην απονομή των αγώνων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο τ. Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο