Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 9 Μάι, 2018 - 22:01
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε3 11ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Με 5 αθλητές, 4 κορίτσια και 1 αγόρι, εκπροσωπήθηκε ο Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Ε3 11ης εβδομάδας ΣΤ΄ ένωσης Πελοποννήσου για την κατηγορία κάτω των 14 ετών και με έδρα αγώνων τον Ο.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Συγκεκριμένα, ο Γκουντάνης Βασίλης και η Καλτεζιώτη Ελένη, προκρίθηκαν στους 8 καλύτερους του τουρνουά, με τον Γκουντάνη να κερδίζει το Νο 5 του ταμπλό Παπαδημητρόπουλο από Ο.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με σκορ 53 35 104 και την Καλτεζιώτη να γνωρίζει την ήττα από το Νο2 του ταμπλό και φιναλίστ του τουρνουά Στράτη Γ. από Α.Ο.Α. ΠΑΤΡΩΝ. Η αθλήτρια Μπούζου Ελεάννα δε βρέθηκε σε καλή μέρα και λόγω τραυματισμού της δε μπόρεσε να διεκδικήσει μια θέση στις 16. Η αθλήτρια Χουλιάρα Μελίνα δε κατάφερε να προκριθεί συναντώντας την Καλτεζιώτη στο 2ο γύρο και γνωρίζοντας την ήττα. Τέλος, η αθλήτρια Μητροπούλου Νανά, μετά από πολλών εβδομάδων αγωνιστική απραξία λόγω τραυματισμού,δε κατάφερε να προκριθεί στις 16.

Μετά από τα 3 ενωσιακά τουρνουά του 2018 η κατάταξη στη βαθμολογία της Πελοποννήσου για τους αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ  Νο5

ΜΠΟΥΖΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ  Νο10

ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΜΕΛΙΝΑ Νο11

ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Νο11

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΑ  Νο 24

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Συλλόγου μας, εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας, με πολλές επιτυχίες! Επόμενο ραντεβού για τους Γκουντάνη και Καλτεζιώτη, είναι το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ JUNIORS κάτω των 14 ετών στον Α.Κ.Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

 

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο