Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Πέμπτη, 3 Οκτ, 2013 - 17:14
Σεμινάριο Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ στα εντευκτήρια του ΣΑΤ

Πριν 3 χρόνια ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (ΣΑΤ) έφερε για πρώτη φορά το αγωνιστικό ΜΠΡΙΤΖ στην Τρίπολη και το έκανε ευρύτερα γνωστό. Φέτος ο ΣΑΤ ξεκινά τη νέα περίοδο για το αγωνιστικό ΜΠΡΙΤΖ με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, μεταφέροντας τη δραστηριότητα του ΜΠΡΙΤΖ στην επίσημη έδρα του, όπου οργανώνει νέα σεμινάρια αρχαρίων και προχωρημένων.

Τα σεμινάρια αυτά θα γίνονται αποκλειστικά στο κτίριο των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΣΑΤ, εξασφαλίζοντας ποιότητα, λειτουργικότητα και ανέσεις για όλους τους συμμετέχοντες: εύκολη πρόσβαση, άνετο Parking, κοινόχρηστοι υπολογιστές & Internet, άνετοι, ευχάριστοι & ποιοτικοί χώροι, οπτικοακουστικά μέσα, παράλληλες εκδηλώσεις, κλπ.

Την επιμέλεια του σεμιναρίου θα έχει έμπειρος και πιστοποιημένος δάσκαλος του ΜΠΡΙΤΖ. Οι συναντήσεις θα γίνονται σε προγραμματισμένες Κυριακές, πρωϊνά από τις 10:30 για τους αρχάριους και απόγευμα από τις 17:00 για τους προχωρημένους, ξεκινώντας από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

Το ΜΠΡΙΤΖ είναι ένα επίσημα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα, που στον ΣΑΤ θέλουμε να συνδυάζεται με τη δημιουργία ενός Θετικού και Φιλικού κλίματος ανάμεσα στους συμμετέχοντες, χαρίζοντάς τους στιγμές Διασκέδασης, Ψυχαγωγίας και Χαλάρωσης. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά ο Όμορφος, Ήσυχος & Λειτουργικός χώρος των εντευκτηρίων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΣΑΤ στο 6ο χιλ Τρίπολης-Σπάρτης, όπου πλέον θα φιλοξενείται το Αγωνιστικό ΜΠΡΙΤΖ.

Για πληροφορίες αξίζει να επισκεφθείτε στη Γραμματεία του ΣΑΤ, καθημερινά 15:00-21:00, Σάββατο 9:00-14:00. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του ΣΑΤ ή στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας στο bridge@otenet.gr.

Υπεύθυνος ΜΠΡΙΤΖ: κ. Θεοδωρόπουλος Βαγγέλης (6979-660560), bridge@otenet.gr

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο