Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Πέμπτη, 11 Σεπ, 2014 - 12:37
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις τένις

Ξεκίνησε η  προπονητική χρονιά για τον Σύλλογο  Αντισφαίρισης  Τρίπολης.  Ο Σ.Α.Τ. καλεί μικρούς και μεγάλους, καθώς και όλη την οικογένεια,  να έρθουν για να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν σε έναν μοναδικό πολυχώρο υψηλών προδιαγραφών, να κάνουν καινούργιους φίλους και να περάσουν ευχάριστες στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σ.Α.Τ. είναι από τα λίγα σωματεία στον χώρο του TENNIS που διαθέτουν δικές τους σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα!

ΤΜΗΜΑΤΑ TENNIS

Για εφέτος θα λειτουργήσουν τα  ακόλουθα τμήματα:

Παιδικό (από 4 έως 12 ετών)
Εφηβικό (13 έως 18 ετών)
Γυναικών
Αρχαρίων
Ενηλίκων  
Οικογενειακό (γονείς και παιδιά, την ίδια ώρα, σε παράλληλα τμήματα)

 

Οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου, Χάρης Ψαγάς και Γιάννης Μυλωνάς, για άλλη μια χρονιά, με διάθεση και σεβασμό στον αθλούμενο, θα διδάξουν την τεχνική και τα μυστικά του Tennis ανεξάρτητα το επίπεδο και την ηλικία. Στην προπονητική ομάδα φέτος έχει ενταχθεί και η γυμνάστρια Κατερίνα Μανδρώνη, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Οι προπονήσεις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ., στο 6ο χιλ E.O. Τρίπολης-Σπάρτης.  

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, ειδικά το παιδικό τμήμα (mini tennis) θα κάνει  προπονήσεις στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Σ.Α.Τ, εμβαδού 300 τ.μ. με ειδικό ελαστικό αθλητικό τάπητα.

TENNIS,

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις τένις 

ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα  στον κόσμο!

Το τένις  έχει χαρακτηριστεί ως «το άθλημα για μια ζωή». Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα σε όλο τον κόσμο. Παίζεται από άτομα όλων των ηλικιών, με ελάχιστες πιθανότητες τραυματισμών. Είναι το ιδανικό άθλημα που μας βοηθά να ζούμε περισσότερο, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να κάνουμε καινούργιους φίλους. Το tennis συνδυάζει την γυμναστική με την ευχαρίστηση, ενώ για τα παιδιά είναι το ιδανικό άθλημα για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της ψυχοσωματικής τους υγείας.

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο