Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σάββατο, 20 Ιούν, 2015 - 22:00
1ο Junior τουρνουά Tennis στον Σ.Α.Τ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) διοργανώνει το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ., το 1ο Junior τουρνουά tennis στις αθλητικές του εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης. Περισσότεροι από 80 μικροί αθλητές θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν tennis. Ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους θα διαγωνιστούν στο «κόκκινο», «πορτοκαλί» και «πράσινο» επίπεδο.

Ο Σ.Α.Τ. τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκμάθηση του mini- tennis που απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Στα τμήματα αυτά οι προπονητές του συλλόγου εφαρμόζουν ειδικές τεχνικές προπόνησης κατάλληλη για τις ηλικίες αυτές, συνδυάζοντας γυμναστική, διασκέδαση και εκμάθηση της  τεχνικής του αθλήματος.

Οι εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. με τα 5 γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, συγκαταλέγονται στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στις κτηριακές εγκαταστάσεις λειτουργεί γυμναστήριο 250 τετραγωνικών μέτρων με αποδυτήρια, WC και όργανα γυμναστικής. Οι προπονήσεις του mini – tennis πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακατάλληλες (κακοκαιρία ή υψηλές θερμοκρασίες).

Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. ενημερώνει ότι οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν όλο το καλοκαίρι και καλεί όσους γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα καλοκαιρινά τμήματα, για να μάθουν το συναρπαστικό  άθλημα του TENNIS.   

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710-556500, 697-6858699

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο