Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Τετάρτη, 16 Δεκ, 2015 - 12:36
Επιτυχία για τον Σ.Α.Τ και στα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" 2015

    Ο  Σ.Α.Τ έδωσε και φέτος δυναμικό παρόν στο 5ο τουρνουά "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN 2015", που διεξήχθη στα μέσα Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου στα 2 (green set) δημοτικά γήπεδα τένις της Τρίπολης, υπό την αιγίδα του ομίλου αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ Τρίπολης.

    Οι αθλητές που εκπροσώπησαν το Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά (SENIORS ΑΝΔΡΕΣ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ+35 ετών, PRO PLAYERS ΑΝΔΡΕΣ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 15-35 ετών, ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ+14, ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ+14 και ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ+14) σημειώνοντας επιτυχίες κυρίως στις κατηγορίες των γυναικών καθώς επίσης και πολύ καλές εμφανίσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες.

    Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών SENIORS+35 ετών η αθλήτρια του συλλόγου Καλόγρη Σάντυ έφερε ακόμα μία διάκριση για τον Σ.Α.Τ κατακτώντας την 3η θέση σε 16αρι ταμπλό περνώντας τον πρώτο γύρο bye. Στο δεύτερο γύρο αντιμετώπισε και νίκησε την Πανοπούλου Καλλιόπη με σκορ (6-1, 6-3) με μια πολύ πειστική εμφάνιση. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε την Προδρόμου Άννα όπου και ηττήθηκε με σκορ (5-7, 6-4, 7-5) έπειτα από έναν φοβερό αγώνα με συνεχείς ανατροπές και μεγάλο ενδιαφέρον, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Στο ίδιο ταμπλό συμμετείχε και η Μήτρου Κωνσταντίνα όπου πέρασε τον πρώτο γύρο bye ενώ στο δεύτερο αντιμετώπισε την μετέπειτα νικήτρια της κατηγορίας αυτής Σταθούλια Βούλα όπου έχασε τον αγώνα με σκορ (6-2, 6-2). Η αθλήτρια του Σ.Α.Τ στη συνέχεια του τουρνουά αγωνίστηκε στο consolation (δέυτερης ευκαιρίας) ταμπλό των γυναικών όπου έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο πέρασε με walk over απέναντι στην Αντωνάκου Δήμητρα. Στον προημιτελικό γύρο αντιμετώπισε την Ρεβελιώτη Βίκυ κερδίζοντας στα 2 mini set (4-0, 4-1). Στα ημιτελικά βρέθηκε απέναντι σε μια ακόμα αθλήτρια του Σ.Α.Τ και τελική νικήτρια του consolation ταμπλό Χατζηαγγελή Ελίζα όπου ηττήθηκε με σκορ (4-0, 4-0). Η νικήτρια του consolation συμμετείχε αρχικά στο κυρίως 32αρι ταμπλό γυναικών κατηγορίας 15-35 ετών. Εκεί πέρασε τον πρώτο γύρο έχοντας ως αντίπαλο την Πλατανίτη Ελένη με walk over, ενώ στο δεύτερο γύρο έχασε από τη φιναλίστ Μπουρτσουκλή Ραφαηλία με σκορ (6-0, 6-0). Συμμετέχοντας λοιπόν στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας, έφτασε στην κατάκτηση της 1ης θέσης κερδίζοντας διαδοχικά με εμφατικές νίκες τις Κάρμου Πένυ με walk over, Ρούμπου Αιμιλία (4-0, 4-0), Μήτρου Κωνσταντίνα (4-0, 4-0) και στον τελικό την Παπαηλίου Βάσια με σκορ (6-1, 6-2).

    Στους άνδρες συμμετείχαν τρεις αθλητές του Σ.Α.Τ. Στην κατηγορία των ανδρών+35 ετών συμμετείχαν στο κυρίως ταμπλό οι Τζιώλας Γιώργος και Βασιλείου Γιώργος ενώ στην κατηγορία 15-35 ετών συμμετείχε ο Καϊμάκης Νίκος. Πιο συγκεκριμένα ο Τζιώλας Γιώργος αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο τον Διαμαντόπουλο Παναγιώτη, κάνοντας καλή εμφάνιση, όπου ηττήθηκε με σκορ (6-2, 6-4) και έτσι πέρασε στο consolation ταμπλό. Εκεί ο αθλητής μας πέρασε τον πρώτο γύρο bye ενώ στον δεύτερο αντιμετώπισε τον Μορφωνιό Τάσο όπου ηττήθηκε (4-0, 4-0). Ο έτερος αθλητής του Σ.Α.Τ στην κατηγορία αυτή Βασιλείου Γιώργος στον πρώτο γύρο έπαιξε με τον Δρόσο Δημήτρη όπου ηττήθηκε με σκορ (6-0, 6-2), έτσι πέρασε και αυτός στο consolation ταμπλό. Εκεί αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο τον Τσιάμα Νίκο όπου και νίκησε με σκορ (4-1, 4-1). Στο δεύτερο γύρο έπαιξε με τον Λαζαρίδη Γιώργο όπου πέρασε με walk over στον τρίτο γύρο. Στους 16 ο αθλητής μας εμφανώς βελτιωμένος στη φετινή του συμμετοχή στα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" ηττήθηκε με σκορ (4-0, 4-1) από τον Μεγρέμη Φώτη αφήνοντας υποσχέσεις για τα επόμενα τουρνουά.

    Στην κατηγορία 15-35 ετών ο αθλητής του Σ.Α.Τ Καϊμάκης Νίκος αντιμετώπισε στο κυρίως ταμπλό τον Δημητρακόπουλο Κώστα όπου ηττήθηκε (6-2, 6-1) περνώντας και αυτός στο consolation ταμπλό. Εκεί ο αθλητής μας περνώντας τους δύο πρώτους γύρους με walk over έφτασε στους προημιτελικούς παίζοντας με τον Στιβακτάκη Γιάννη που ήταν και ο τελικός νικητής στο 64αρι ταμπλό. Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ (4-0, 4-0) αφήνοντας παρόλα αυτά ελπίδες στον αθλητή μας για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

    Οι αθλητές μας συμμετείχαν και ως ομάδες σε όλες τις κατηγορίες των διπλών. Αρχικά στα μικτά διπλά πήραν μέρος δύο ομάδες με τους Τζιώλα Γιώργο & Καλόγρη Σάντυ και Βασιλείου Γιώργο & Μήτρου Κωνσταντίνα. Σε 16αρι ταμπλό το πρώτο ζευγάρι του Σ.Α.Τ αντιμετώπισε τους Εξαδάκτυλο Παύλο & Καζά Σταυρούλα όπου και ηττήθηκε με σκορ (6-2, 6-1), αποχωρώντας νωρίς από τη συνέχεια. Το άλλο ζευγάρι του συλλόγου έπαιξε στον πρώτο γύρο με αντιπάλους τους Γκουντάνη Γεωργία & Γρηγορίου Νικηφόρο όπου και έχασε τον αγώνα με σκορ (6-3, 6-2). Παρόλα τα αποτελέσματα τα ζευγάρια προσπάθησαν να βρουν τη χημεία τους σε επίσημους αγώνες και αυτό ήταν μια πολύ καλή αρχή για τους μετέπειτα αγώνες διπλών όπου θα συμμετάσχουν.

    Στα διπλά των ανδρών οι Βασιλείου Γιώργος & Καϊμάκης Νίκος αντιμετώπισαν στον πρώτο γύρο σε 32αρι ταμπλό τους Νταβέλο Δημήτρη & Διαμαντόπουλο Παναγιώτη όπου ηττήθηκαν με σκορ (6-1, 6-1) και έμειναν εκτός συνέχειας.

    Στα διπλά των γυναικών οι Καλόγρη Σάντυ & Χατζηαγγελή Ελίζα ηττήθηκαν σε 8αρι ταμπλό στον πρώτο γύρο με σκορ (6-0, 6-0) από τις Μπάζου Αντωλένα & Μέλλου Αναστασία, αποχαιρετώντας νωρίς την κατηγορία.

    Το Δ.Σ και οι προπονητές του Σ.Α.Τ συγχαίρουν όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εκπροσωπώντας το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εύχονται ανάλογες επιτυχίες σε μελλοντικά τουρνουά που θα λάβουν μέρος.

 

     κολ2  

 

κολ3  κολ9  

   κολ11  κολ1

 

 κολ12  κολ13 

 

 

 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο