Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Τετάρτη, 9 Μάι, 2018 - 22:07
Κοπή πίτας από τον Σ.Α.Τ. και βράβευση αθλητών

 

 Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) σε μια όμορφη τελετή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το διοικητικό συμβούλιο, μέλη και φίλοι του συλλόγου, μικροί αθλητές από τις ακαδημίες μαζί τους γονείς τους, οι προπονητές Χάρης Ξαγάς και Γιάννης Μυλωνάς καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σ.Α.Τ. στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα.

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Αργειτάκης έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους όσους παραβρέθηκαν, το 2018 να είναι μια καλή χρόνια και να χαρίζει υγεία σε όλους. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του συλλόγου Πέτρος Καλτεζιώτης, Ευάγγελος Γκουντάνης και Νίκος Σαλαπάτας ευχαρίστησαν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία τους και την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογο, ευχαρίστησαν τους γονείς των μικρών αθλητών των ακαδημιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σ.Α.Τ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Ιωάννης Κατσίρης ως εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βοσνος και Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο πρώην δήμαρχος Ιωάννης Σμυρνιώτης και ο Σταύρος Κουκάκης.

Στην εκδήλωση το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Α.Τ. βράβευσε τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου για τις σημαντικές διακρίσεις τους, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς και τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών που συμμετείχαν σε περιφερειακούς αγώνες της Στ’ Ένωσης Πελοποννήσου, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο.

Ο γραμματέας του Σ.Α.Τ. Πέτρος Καλτεζιώτης αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος για το 2018, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα ανακαίνισης των πέντε γηπέδων τένις καθώς και των κερκίδων.Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο