Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Τετάρτη, 9 Μάι, 2018 - 21:58
ΑΝΑΒΟΛΗ 4ου Εσωτερικού Τουρνουά Junior

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 

 

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.30 , το 4ο Εσωτερικό τουρνουά tennis Junior στις αθλητικές του εγκαταστάσεις στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης. Περισσότεροι από 70 μικροί αθλητές θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν tennis. Ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους θα διαγωνιστούν στο «κόκκινο», «πορτοκαλί» και «πράσινο» επίπεδο.

    Ο Σ.Α.Τ. τα τελευταία 5 χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκμάθηση του mini- tennis που απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Στα τμήματα αυτά οι προπονητές του συλλόγου εφαρμόζουν ειδικές τεχνικές προπόνησης κατάλληλες για τις ηλικίες αυτές, συνδυάζοντας γυμναστική, διασκέδαση και εκμάθηση της τεχνικής του αθλήματος.

    Οι εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. με τα 5 γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, συγκαταλέγονται στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στις κτηριακές εγκαταστάσεις λειτουργεί γυμναστήριο 250 τετραγωνικών μέτρων με αποδυτήρια, WC και όργανα γυμναστικής. Οι προπονήσεις του mini – tennis πραγματοποιούνται στον κλειστό χώρο του γυμναστηρίου όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακατάλληλες (κακοκαιρία ή υψηλές θερμοκρασίες).

    Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. και η προπονητική ομάδα ενημερώνει ότι οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν όλο το καλοκαίρι και καλεί όσους γονείς ενδιαφέρονται, να εγγράψουν τα παιδιά τους στα καλοκαιρινά τμήματα για να μάθουν το συναρπαστικό άθλημα του TENNIS.   

    Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710-556500, 6976.858699Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο