Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Σάββατο, 2 Φεβ, 2019 - 09:49
Πανελλήνιοι Αγώνες Τένις στον Σ.Α.Τ.

Τα αστέρια του μέλλοντος στο Τένις υποδέχεται η Τρίπολη. Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) θα φιλοξενήσει, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, πανελλήνιους αγώνες τένις, με συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Για πέντε ημέρες, από 01 έως 05 Φεβρουαρίου 2019, ο Σ.Α.Τ. θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Τένις, κατηγορίας Ε2, όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών (U14 και U16) θα προβάλλουν το ταλέντο τους, διεκδικώντας μια θέση στην κατάταξη.

Θέαμα και δυνατές συγκινήσεις είναι όσα υπόσχονται οι καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες τους, σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α).

Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 200 αθλητές, που μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων θα δημιουργήσουν σημαντική επισκεψιμότητα στην Αρκαδία για πέντε ημέρες.

Η επιλογή του Σ.Α.Τ. έγινε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη του αθλήματος του Τένις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Τρίπολη διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Τις επόμενες ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο