Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Κυριακή, 29 Σεπ, 2019 - 00:09
Ο Dusko Simeunovic νέος προπονητής του Σ.Α.Τ.

O Dusko Simeunovic είναι το νέο μέλος της προπονητικής ομάδας του Σ.Α.Τ. 

Ο 24χρονος προπονητής Dusko Simeunovic έχει γεννηθεί στην Σερβία και έχει μεγαλώσει και τελειώσει τις σπουδές του στην Ελλάδα. Μιλά σερβικά και ελληνικά. Είναι πολύ καλός γνώστης των τεχνικών του σύγχρονου τένις, ενώ ειδικεύεται στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών, στην αθλητική ψυχολογία και στην αποκατάσταση των αθλητών μετά από τραυματισμούς. Παίζει αγωνιστικό τένις.

Ο γραμματέας του συλλόγου Πέτρος Καλτεζιώτης ανέφερε: «Ο Σ.Α.Τ. συνεχίζει να επενδύει σε προπονητές που θα μεταλαμπαδεύσουν τις σύγχρονες τεχνικές τένις στα μέλη του Σ.Α.Τ. Θυμίζουμε ότι πριν επτά χρόνια ο Σ.Α.Τ. προσέλαβε τον 20χρόνο (τότε) Drazen Stojic από την Κροατία. Σήμερα ο Drazen Stojic είναι προπονητής της Εθνικής Κροατίας και αποτελεί φίλο και σύμβουλο του συλλόγου.»

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Αργειτάκης και το Δ.Σ. του Σ.Α.Τ. με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Μυλωνά, να σταματήσει να προσφέρει τις προπονητικές υπηρεσίες του στον σύλλογο, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία επτά (7) χρόνια.Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο