Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Σάββατο, 22 Αύγ, 2020 - 11:35
Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά TRIPOLIS OPEN 2020

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης το τουρνουά τένις TRIPOLIS OPEN 2020. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα τουρνουά τένις της Πελοποννήσου που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από τον Σ.Α.Τ. στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του.

Μετά από 20 όμορφες τενιστικές ημέρες ολοκληρώθηκε το τουρνουά με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων. Συγκεκριμένα την Κυριακή 2/8/2020 διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες ανά κατηγορία. Τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό, το τουρνουά κέρδισε τις εντθπώσεις και τα θετικά σχόλια όλων όσων παρευρεθηκαν. Οι live μεταδόσεις αγώνων του τουρνουά, ήταν μία από τις πολλές πρωτοπορίες του τουρνουά.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, οι ενδιαφέροντες αγώνες, οι εξαιρετικοί αθλητές και η καλή διάθεση όλων όσων συμμετείχαν συνέθεσαν το προφίλ του τουρνουά.

Το τουρνουά περιλάμβανε αγώνες για άνδρες και γυναίκες, όλων των επιπέδων και ηλικιών, καθώς και αγώνες διπλών. Την παράσταση έκλεψαν οι κατηγορίες MASTERS ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ, όπου το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές ήταν υψηλού επιπέδου. Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς αγωνίστηκαν αθλητές από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα.

Στην κατηγορία MASTERS ΑΝΔΡΩΝ στον τελικό ο Φάνης Κοντόπουλος από την Κόρινθο επιβλήθηκε του Σταμάτη Καπίρη από την Αθήνα με 2-0 (64 63) σε έναν αγώνα που προσέφερε θέαμα υψηλού επιπέδου. Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων κατηγοριών είναι τα εξής:

ΑΝΔΡΕΣ 12-34 Ο Θάνος Κακουρίδης από την Τρίπολη επικράτησε του Γιώργου Μίταλα από την Τρίπολη με 2-0 (62 61)

ΑΝΔΡΕΣ 35+ Ο Χρήστος Νικολόπουλος από την Τρίπολη επικράτησε του Γιώργου Ροζανίτη από τη Σπάρτη με 2-0 (61 60)

ΑΝΔΡΕΣ 45+ Και πάλι ο Χρήστος Νικολόπουλος επιβλήθηκε με 2-0 (63 62) του Παναγιώτη Αγγελάκου από τη Σπάρτη

Στις γυναίκες και την κατηγορία MASTERS η Σήλια Λαμπροπούλου από την Τρίπολη επιβλήθηκε με 2-0 (61 64) της Δελή Μάρας από το Άργος. Στην κατηγορία 12-34 η Δελή Μάρα επιβλήθηκε με 2-1 (63 26 63) της Ελένης Καλτεζιωτη από Τρίπολη. Στην κατηγορία γυναικών 35+ η Ίρις Παπάζογλου από την Αθήνα, επικράτησε της Κωνσταντίνας Τραϊφόρου από την Τρίπολη με 2-0 (61 62).

Στην κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ο Σταύρος Δαβάκης από την Κόρινθο επιβλήθηκε του Κυπριανού Θεοδωρόπουλου από την Τρίπολη με 2-0 (64 61)

Στην κατηγορία των ΔΙΠΛΩΝ ΜΙΚΤΩΝ οι Καλτεζιώτη Ελένη και Dusko Simeunovic από την Τρίπολη επιβλήθηκαν με 2-0 (76(5) 63) των Σουρλίγκα Νικολία και Κακουρίδη Θάνο από την Τρίπολη.

Στην κατηγορία των ΔΙΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ οι Κακουρίδης Θάνος και Γιώργος Μίταλας από την Τρίπολη επιβλήθηκαν των Arlotta Fabrizio και Παπαβασιλείου Σταύρο από την Καλαμάτα με 2-1 (67(5) 75 108)

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές των νικητών όλων των κατηγοριών, τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Τ. για όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν το τουρνουά. Ακολούθησε players party με μουσική και φαγητό!

 

 

 Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο