Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Τρίτη, 18 Σεπ, 2012 - 02:20
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (ΣΑΤ) είναι ένα Αθλητικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε μόλις το 2004, που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, μέσα από το tennis, το Ping-Pong, το Αγωνιστικό ΜΠΡΙΤΖ και άλλα συναφή αθλήματα, τα οποία προάγουν την Ψυχοσωματική Υγεία, συμβάλλουν στην Πνευματική Ανάπτυξη & στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και διέπονται από ευγενικούς κανόνες & συμπεριφορά.

Στον ΣΑΤ πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πρωταθλητισμός δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Αντίθετα πιστεύουμε ότι ο Αθλητισμός πρέπει να είναι τρόπος ζωής και απαραίτητο συστατικό της καθημερινής πρακτικής μικρών και μεγάλων. Γι΄αυτό και κάθε μας προσπάθεια κινείται στη λογική του Μαζικού Αθλητισμού, με στόχο να κάνει γνωστά και να διαδόσει σε ευρύτατες μάζες πολιτών, αθλήματα, που παραδοσιακά θεωρούνταν ως "αθλήματα της Ελίτ". Γι' αυτό και βασικό μας σύνθημα είναι το "Tennis για ΟΛΟΥΣ".

Όλα τα παραπάνω θα μπορέσουν τελικά να εισαγάγουν ένα μεγάλο βαθμό εξωστρέφειας και να συνεισφέρουν θετικά στην Κοινωνικο-Οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, με την περιοχή της Τρίπολης να έχει πολλά Ανεπτυγμένα Αθλήματα, πολλούς Αθλητικούς Συλλόγους, καλές Αθλητικές Υποδομές, πολλές & επιτυχημένες Διοργανώσεις (Περιφερειακές, Πανελλαδικές, ακόμη και Διεθνείς).

Ο ΣΑΤ διοικείται διαχρονικά από Διοικητικά Συμβούλια που αποτελούνται από επιστήμονες και επιτυχημένους επαγγελματίες, που προσφέρουν την ανιδιοτελή αγάπη τους και τον καλύτερο εαυτό τους για την υλοποίηση των ύψιστων κοινωνικών στόχων του Συλλόγου. Χειροπιαστό δείγμα γραφής αποτελεί ο οραματισμός, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των νέων Πρότυπων Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΣΑΤ, που σταδιακά από το 2011 μπαίνουν σε τροχιά λειτουργίας. Με την σταδιακή ολοκλήρωσή της, η Αθλητική Εγκατάσταση του ΣΑΤ θα είναι μια από τις καλύτερες Πανελλαδικά, και ο ΣΑΤ είναι από τα λίγα σωματεία στην Ελλάδα που διαθέτουν δικές τους αυτόνομες εγκαταστάσεις.



Προπονητές
Φώτης Λιακόπουλος
Ο νέος προπονητής του Σ.Α.Τ. έχει πολύχρονη αγωνιστική εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδας, γνωρίζει και διδάσκει άριστα την σύγχρονη…
Βάνα Χασομέρη
Η προπονήτρια Βάνα Χασομέρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου…
Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο