Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Προπονητές

Βάνα Χασομέρη



Η προπονήτρια Βάνα Χασομέρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την πρακτική της άσκηση με διδασκαλία σε παιδιά της Α', Β' και Γ' Δημοτικού καθώς και σε μαθητές της Α' και Β' Γυμνασίου. 

Έχει συματάσχει στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος.

Επίσης έχει ολοκληρώσει σεμινάριο προπονητικής σε τακτικές και εφαρμογές στο μάθημα της αντισφαίρισης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η Βάνα Χασομέρη ασκεί την προπονητική στο τένις από το 2014. 

 


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ




Φώτης Λιακόπουλος



Ο νέος προπονητής του Σ.Α.Τ. έχει πολύχρονη αγωνιστική εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδας, γνωρίζει και διδάσκει άριστα την σύγχρονη τεχνική του αθλήματος του τένις. Έχει λάβει πιστοποιήσεις για τις προπονητικές του γνώσεις από την RPT - έναν παγκόσμιο ηγέτη με έδρα την Ισπανία από το 1989, ειδικό στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε επαγγελματίες προπονητές του τένις, σε ακαδημίες και clubs. Έχει πάνω από 24.000 πιστοποιημένους προπονητές σε 124 χώρες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι: Toni Nadal (προπονητής του Rafael Nadal), Antonio Cascales (προπονητή του Juan Carlos Ferrero) και ο επικεφαλής του Davis Cup Emilio Sanchez-Vicario. Η RPT είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού International Coaches Institute.

O κος Λιακόπουλος υπήρξε μέλος του FFT (Fédération Française de Tennis ) κατά την περίοδο 2008-2011 με συμμετοχές σε τοπικά τουρνουά.

Είναι επίσης μέλος της ITF (International Tennis Federation) Seniors, μιας παγκόσμιας διοργάνωσης τένις που παρέχει υψηλής ποιότητας αγωνιστική εμπειρία σε παίκτες άνω των 30 ετών.

Εκτός από αθλητής και προπονητής τένις, ο Φώτης Λιακόπουλος έχει κάνει καριέρα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, κατέκτησε τον ανώτατο βαθμό του Ταξιάρχου υπηρετώντας σε πλήθος ελληνικών στρατιωτικών μονάδων αλλά και τρία χρόνια στο ΝΑΤΟ, με έδρα τη Λιλ στη Βόρεια Γαλλία. Μάλιστα, κατά τα έτη 2003-2006 και 2013-2014, υπηρέτησε στην Τρίπολη ως επιτελής επιχειρήσεων και εκπαίδευσης στο 11ο ΣΠ και υποδιοικητής της IV Μεραρχίας Στρατού αντίστοιχα. Οι δεσμοί του με την πόλη μας είναι ισχυροί: διατηρεί μακρόχρονες, σταθερές φιλίες με πολλούς συμπολίτες μας και τα τελευταία χρόνια διαμένει και σπουδάζει στην Τρίπολη η μεγάλη του κόρη.

Ο Φώτης Λιακόπουλος ασκεί την προπονητική στο τένις από το 2015. 

Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο